ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του κόσμου κι εμείς οφείλουμε από τη μικρή ηλικία κιόλας, κατά την οποία διαπλάθουν το χαρακτήρα τους, να προσπαθήσουμε να τους εμφυσήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ηθικές αξίες.

Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι μέσα από τα παραμύθια που τους αφηγούμαστε. Για αυτό το λόγο η επιλογή ενός σωστού παιδικού βιβλίου που θα βοηθήσει το παιδί να διαμορφώσει μια ολόπλευρη προσωπικότητα είναι σημαντική.

Όμως, πέρα από τα ηθικά διδάγματα που πρέπει να μεταδίδει ένα παιδικό βιβλίο είναι εξίσου σημαντικό να έχει μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιστορία. Ένα παιδικό βιβλίο πρέπει να μπορεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών και να καταφέρνει να τα μαγέψει με μια ωραία και περιπετειώδη ιστορία.

Αυτός είναι και ο στόχος της συγγραφέως που μέσα από τα παιδικά της βιβλία προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των παιδιών με όμορφες περιπέτειες και να τους μεταδώσει ταυτόχρονα ηθικές αξίες.

Η συγγραφέας γράφει όλα τα παιδικά της βιβλία με μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά και εύχεται όλοι οι μικροί μας φίλοι να λατρέψουν αυτές τις ιστορίες. Καλή ανάγνωση!!

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s